Jag kunde inte längre städa själv

God dagens gott folk, välkomna till mig och min blogg! En fin dag som denna hade jag tänkt passa på att skriva ett inlägg till er, det ska handla om ett städföretag i Järfälla. Företaget heter Romeros Miljövård AB och har under en period hjälpt mig med städningen. Ni kan läsa mer här om det skulle vara så att ni vill veta mer om dem.

För några månader sedan började jag känna av otroligt mycket värk i min kropp så jag sökte upp läkare, det visade sig vara mer allvarligt än vad jag hade tänkt mig. Det hela slutade med att jag blev medicinerad och jag tar än idag mycket mediciner. Jag fick även rådet att inte anstränga mig i onödan, jag skulle näst intill bara ligga ner och vila. Eftersom jag tidigare har levt ett väldigt aktivt liv blev det svårt för mig att bara ligga still om dagarna, till en början struntade jag i läkarnas råd och var uppe och tog hand om hemmet i form av städning, matlagning och så vidare. Jag märkte dock ganska fort att det inte var något jag skulle göra, så det slutade med att jag ändå fick ligga ner och vila. Det kliade verkligen i fingrarna på mig när jag låg där, jag såg hur det blev smutsigt i lägenheten och visste att jag inte kunde göra något åt det. För att det inte skulle vara så jobbigt för mig valde jag att anlita ett städföretag i Järfälla istället, så att städningen ändå kunde bli gjord. Av Romeros Miljövård AB har jag fått så otroligt bra hjälp, det har verkligen underlättat för mig under min sjukskrivning. Trots att de bara kommer till mig varannan vecka och städar lite fort gör det ändå så mycket för både lägenheten och för mig, det är en fröjd för ögat att se att det är runt omkring mig. Därför kan jag tipsa er om att också anlita detta städföretag i Järfälla om ni av någon anledning behöver hjälp med städningen.