Ett trasigt fönster är inget problem för dessa glasmästare

Hej på dig, vad glad jag blir över att du har klickat dig in här! Förhoppningsvis kommer du bli lika glad efter att du har läst det här inlägget, det ska nämligen bli ett rekommendationsinlägg och jag vet att det är många av er som har efterfrågat det. Det ska handla om företaget Jocke Solfilm & Glas samt deras glasmästare i Köping.

För någon vecka sedan var mina barn och barnbarn här och hälsade på, vilket var otroligt roligt. Det hela var väldigt lekfullt och roligt tills fotbollen kom fram, då hände det en lite tråkigare sak. När bollen väl var framme spelade alla barnbarn och sparkade runt bollen i trädgården. Jag sa redan till en början att de skulle ta det lugnt med bollen men jag förstår att man som barn blir väldigt exalterad. Situationen slutade i att bollen flög motvardagsrummet och jag hade ett trasigt fönster, det är inget jag skyller på barnen men självklart tycker jag att det är lite tråkigt. Det fanns inget mer för mig att göra än att söka upp en glasmästare i Köping som kunde hjälpa mig att reparera fönstret. Det var då jag hittade Jocke Solfilm & Glas, vilket är ett företag som direkt gav mig en bra känsla i magen. Jag valde då att anlita dem för att få hjälp med mitt fönster, även om det var ett stort problem för mig visade det sig vara ett väldigt litet problem för dem. Det tog inte alls lång tid innan de var klara med arbetet hemma hos mig, det var å andra sidan skönt att de blev färdiga så fort. Då jag fick så bra hjälp av dem med mitt fönster skulle jag vilja avsluta det här inlägget med att rekommendera dem och deras glasmästare i Köping ifall ni skulle behöva hjälp med någon inom glas.